Twitter Facebook RSS Schrijf je nu
in voor de
wekelijkse
vacature
nieuwsbrief

Nieuws

woensdag 24 januari 2018

Win een maatpak met je cv!

Upload nu je cv en maak kans op een exclusief maatpak!


Op 28 maart vindt het Maritime & Offshore Career Event (MOCE) plaats in het WTC Rotterdam. Op dit event vind je de belangrijkste bedrijven uit de maritieme, offshore & energie sector die op zoek zijn naar jou! Op de ruime beursvloer kun je met deze bedrijven in contact komen.

Met Invite & Meet kunnen bedrijven je van tevoren al uitnodigen voor een persoonlijk gesprek bij MOCE. Je moet dan wel je cv uploaden op MaritiemeVacaturebank.nl, zodat de bedrijven je profiel kunnen vinden (dit is anoniem). Hoe completer je je profiel hebt ingevuld, hoe meer kans je hebt om uitgenodigd te worden!

We verloten een op maat gemaakt pak van Misura Sartoria onder iedereen die zijn of haar cv heeft geüpload op MaritiemeVacaturebank.nl en ook op MOCE2018 is geweest. Zo helpen we je met je professionele verschijning tijdens een sollicitatiegesprek of eerste werkdag. Een 'tailor-made' pak zorgt dat je meteen indruk maakt, professioneel overkomt en geeft je zelfvertrouwen een boost. De winnaar van de zakelijke outfit maken we direct na MOCE2018 bekend!

Zodra je je profiel hebt aangemaakt op MaritiemeVacaturebank.nl en je cv hebt geüpload, zou je dus een mailtje kunnen ontvangen van een bedrijf met een uitnodiging voor een persoonlijk gesprek op MOCE2018. Hou je mailbox dus in de gaten en vergeet je ook niet voor MOCE te registeren!

Creëer snel je account op MaritiemeVacaturebank.nl!

Voorwaarden:
- De deelnemer van de actie moet zijn/haar cv voor het eerst hebben geüpload of geüpdate tussen 24 januari en 28 maart 2018 in de MaritiemeVacaturebank.nl
- Deze deelnemer moet ook MOCE2018 hebben bezocht en moet woonachtig zijn in Nederland
- De zakelijke outfit kan zowel voor dames als heren gemaakt worden
- Het maximale bedrag in waarde van de gewonnen prijs is €400
- De prijswinnaar kan de gewonnen prijs niet inwisselen voor een geldbedrag
- De prijs is niet overdraagbaar

 

Meer Nieuws

Navingo BV, Jan van Galenstraat 56, 3115 JG Schiedam, T:+31 (0)10 2092 600, F:+31 (0)10 436 8134