Twitter Facebook RSS Schrijf je nu
in voor de
wekelijkse
vacature
nieuwsbrief

Nieuws

woensdag 20 december 2017

Bedrijven ontmoeten studenten en professionals op MOCE2018

Op 28 maart 2018 brengt het Maritime & Offshore Career Event (MOCE) ruim honderd toonaangevende bedrijven uit de maritieme, offshore en energie industrie in contact met ambitieuze starters en doorgewinterde professionals. MOCE gaat weer een stap verder en creëert voor de partners en bezoekers de gelegenheid om elkaar nog beter te leren kennen.

Kennis is macht, kennis delen is kracht

Partners en bezoekers kunnen elkaar ook op andere manier ontmoeten tijdens MOCE, bijvoorbeeld door middel van de Case Studies. Tijdens de Case Studies gaan bezoekers twee uur met een actief of fictief probleem aan de slag van de partner in kwestie. Zo werd in de afgelopen editie van MOCE de bezoeker tijdens een Case Study van Oceanco uitgedaagd om als lid van het Design & Innovation team na te denken over het ontwikkelen van speciale en innovatieve voorzieningen voor een ‘explorer style yacht’. Voor de bezoeker het moment om te laten zien wat hij of zij in huis heeft, en voor partners de perfecte gelegenheid om aan te tonen wat je als werkgever te bieden hebt en te ontdekken wie er over de juiste kennis en vaardigheden beschikt.

Daarnaast kunnen partners van MOCE hun beursdeelname nog effectiever inrichten door gebruik te maken van Invite & Meet. Partners kunnen voorafgaand aan MOCE gebruikmaken van de CV-database van de MaritiemeVacaturebank.nl om gericht personen uit te nodigen voor een gesprek op de stand. In de aanloop naar MOCE worden bezoekers aangemoedigd hun CV te uploaden dan wel bij te werken.

Nieuwe partijen en oude bekenden

Dit jaar mag MOCE verschillende nieuwe bedrijven ontvangen in het WTC Rotterdam zoals Rosen Europe, Swets Group en Kenz-Figee. Daarnaast zijn er ook genoeg oude bekenden aanwezig op 28 maart. Damen Shipyards Group, Iskes Towage Salvage, Iv-Oil & Gas, Van Oord, Boskalis, Royal IHC en Roll Group staan klaar om in gesprek te gaan met de ruim 3.500 bezoekers.

“Roll Group neemt al jaren deel aan MOCE. Het is dan ook een goede carrièrebeurs voor ons. De doelgroep is breed. Als zwaar transportrederij kennen we uiteenlopende functies. Van stagiaire tot zeevarende, en van cargo superintendent tot kantoorpersoneel met een maritieme achtergrond. Dan is het fijn als je veel verschillende mensen op 1 dag kunt ontmoeten. Daarbij wil je hier ook gewoon staan, aangezien alle scheepvaartbedrijven aanwezig zijn” vertelt Nienke de Vries van Roll Group.

Interesse in MOCE

Voor geïnteresseerde bedrijven, er zijn nog stands beschikbaar. Deelname bestaat uit een full service stand, deel uitmaken van het inhoudelijk programma en de uitgebreide mediacampagne. Neem contact op met Navingo via 010-209 2600. Kijk voor overige informatie over Invite & Meet, de Case Studies en het inhoudelijk programma op www.MOCE.biz

 

Meer Nieuws

Navingo BV, Jan van Galenstraat 56, 3115 JG Schiedam, T:+31 (0)10 2092 600, F:+31 (0)10 436 8134