Twitter Facebook RSS Schrijf je nu
in voor de
wekelijkse
vacature
nieuwsbrief

Nieuws

woensdag 2 augustus 2017

Speciale edities van de Maritieme & Offshore Carrierekrant tijdens OEEC en Europort

Komend kwartaal vinden twee internationale beurzen plaats in Nederland: Offshore Energy Exhibition & Conference (OEEC) in Amsterdam en Europort in Rotterdam. De vierde en vijfde editie van de Maritieme & Offshore Carrièrekrant staan in het teken van deze evenementen en worden middels een verhoogde oplage hier verspreid.

Offshore Energy Exhibition & Conference

Op 9, 10 en 11 oktober vindt voor de tiende keer Offshore Energy Exhibition & Conference plaats in de RAI Amsterdam. De Maritieme & Offshore Carrièrekrant wordt bij alle stands uitgedeeld en is op verschillende plekken op het event te vinden, zoals in de mediacorner en de verschillende lounges. In deze editie is niet alleen de plattegrond en de bijhorende exposantenlijst te vinden, ook bieden wij een overzicht van de mogelijkheden tijdens het event en presenteren wij het conferentieprogramma (zowel van de Offshore Energy, Offshore Wind en Dredging Today conferenties).

Europort

Van 7 tot 10 november zal Europort in Ahoy Rotterdam plaatsvinden. Ook met deze beurs heeft de Maritieme & Offshore Carrièrekrant al jaren een hechte samenwerking. Deze speciale Europort editie is op verschillende plekken te vinden, onder andere bij de twee entrees van de beurs en in de mediacorner. Naast het feit dat de verschillende programmaonderdelen van de beurs beschreven worden, is op de omslag  de plattegrond van de beurs te vinden samen met de vacatureroute. Zo wordt in één oogopslag duidelijk welke aanwezige bedrijven openstaande vacatures hebben.

Duizenden extra lezers

Dit maakt beide specials erg interessant om in uw arbeidscommunicatieplan mee te nemen.Wellicht bent u een participerend bedrijf van een van de beurzen en wilt u uw openstaande vacatures communiceren. Ook voor niet-participerende bedrijven is het interessant zijn om uw bericht, advertentie of vacatures in de Maritieme & Offshore Carrièrekrant mee te laten nemen, al is het alleen al dat u bij duizenden extra bezoekers en exposanten onder de aandacht komt.

Meer informatie

Voor meer informatie over zichtbaarheid in editie vier en vijf van de Maritieme & Offshore Carrièrekrant kunt u contact opnemen met het HR sales team van Navingo op tel: 010-209600 (Thomas, Rutger of Ivo) of per e-mail: tp@navingo.com

Meer Nieuws

Navingo BV, Jan van Galenstraat 56, 3115 JG Schiedam, T:+31 (0)10 2092 600, F:+31 (0)10 436 8134