Twitter Facebook RSS Schrijf je nu
in voor de
wekelijkse
vacature
nieuwsbrief

Bedrijfsgegevens Middle Point

Middle Point

Vacatures

Vacatures Middle Point (5)

Bedrijfsprofiel

Sinds onze start in 2007 is Middle Point uitgegroeid tot de specialist in recruitment en detachering voor de internationale jachtbouw, scheepsbouw, offshore, waterbouw en maritieme industrie. Als Recruitment Engineers 

leggen wij elke dag met professionele passie en betrokkenheid de juiste verbinding tussen de mogelijkheden en wensen van engineers en onze relaties. De engineering van recruitment is ons vak waarin wij met kennis van zaken en overzicht zorgen voor een goed begeleide kennismaking en samenwerking.

 

Samenwerking is ook de kracht van ons team. Ongeacht onze specialisatie, focus of rol werken wij samen om tot de beste kansen en oplossingen voor engineers en organisaties te komen. Wij zijn Recruitment Engineers

Carrière mogelijkheden voor engineers.

Als hoogopgeleide engineer, consultant, projectmanager of manager vind je bij ons een breed scala aan carrière mogelijkheden. Met ons uitgebreide netwerk en onze marktkennis hebben wij het overzicht van de actuele project vacatures en vaste posities bij onze relaties.

Goede kans dat wij de vacature hebben die past bij jouw kennis en kunde, wensen en ambitie. Maar wij adviseren je ook bij een grondige oriëntatie op de arbeidsmarkt. Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en bespreken graag welke perspectieven deze jou bieden.

Ervaar wat wij voor jou kunnen betekenen en reageer op onze vacatures. Wij zijn Recruitment Engineers die met je samenwerken aan jouw volgende stap in je carrière.

 

 

Samen kansen creëren

Samenwerken is voor Middle Point een belangrijke waarde. Onze aanpak onderscheidt zich doordat ons team echt ‘samen werkt’. Op basis van het inzicht dat wij in jou hebben verkregen, onderzoeken wij alle mogelijkheden in de volle breedte van onze markten. Vanzelfsprekend in overleg met jou, creëren wij de beste kansen op die mooie vervolgstap in jouw carrière.

Jouw nieuwe baan of project is sowieso een mooie uitdaging, maar het kan ook een nieuw leven betekenen. Of je nu uit Friesland  naar Zeeland moet verhuizen,  je vanuit een ander land naar Nederland komt of op rotatieschema de hele wereld afreist, wij begeleiden je hierbij. 

 

 

Ervaringen met Middle Point

 

Pieter Dofferhoff 

Middle Point heeft mij opgevist uit de handelsvaart en weer uitgezet in de offshore industrie. Ik werkte met een vast contract als maritiem officier in de koopvaardij. Ik wilde liever een baan met meer verantwoordelijkheden maar had nog geen helder beeld daarvan.

Op een gegeven moment nodigde Eric Schiphorst me uit om te solliciteren op een functie waarvan ik niet eerder had gehoord bij een bedrijf waaraan ik nooit eerder had gedacht. Het is een gigantisch offshore bedrijf, daar niet van, maar het lag nu eenmaal niet in mijn blikveld.

Achteraf gezien ken ik de functie -Regulatory Compliance Engineer- onder een andere naam uit de koopvaardij. Het is hoe dan ook een nieuwe functie met nieuwe inhoud in een nieuwe branche en ik ben erg blij dat ik deze kans heb aangegrepen. De management systemen die ik uit de praktijk ken, moet ik nu zelf opstellen en controleren volgens de huidige regelgeving. Ik heb hiermee een stap vooruit gezet en vind nu genoeg uitdaging in mijn werk.

Wanneer je zelf zoekt, ben je geneigd volgens vaste patronen te werken waardoor je ook steeds in hetzelfde kringetje blijft draaien. Middle Point heeft inzicht in je mogelijkheden en heeft er belang bij om deze optimaal te benutten. Zo word je uit je comfort zone gehaald en geprikkeld om net iets hoger te mikken.

Wat ik op prijs stel, is dat we contact blijven houden. Eric belt zo nu en dan om te vragen hoe het gaat, denkt mee over toekomstmogelijkheden en opleidingen, heeft goede tips voor me. Ik hecht waarde aan dit persoonlijke contact. Ze willen mijn kwaliteiten zo goed mogelijk inzetten en daar heeft iedereen profijt van.

 

 

Hanna Dabrowska

Via internet liet ik de wereld weten dat ik in Nederland als scheepsbouwkundig ingenieur aan de slag wilde. Mijn gegevens trokken de aandacht van Patrick Maasdam die me graag wilde helpen zoeken.

Er volgde een intensieve samenwerking. We wisselden informatie uit en Patrick ging op basis van mijn input de jachtbouw industrie systematisch doorzoeken. De eerste baan die we vonden was aardig om te beginnen maar voldeed niet helemaal aan mijn wensen. Patrick ging opnieuw op zoek en kwam deze keer terug met drie opties die alle drie tot een aanbod leidden. De functie die ik uiteindelijk koos was me op het lijf geschreven.

Toch zag ik niet genoeg groeimogelijkheden en daarom zocht ik een jaar later opnieuw contact met Middle Point. Zo ben ik terechtgekomen in mijn huidige functie als ingenieur bij een groot luxe-jachtbouwconcern. Dit is helemaal wat ik wilde en hiermee eindigt (helaas) na drie jaar onze samenwerking.

Ik heb de ondersteuning van Middle Point zeer gewaardeerd. Ze hebben oog voor je persoonlijke situatie en begrijpen dat het niet eenvoudig is om je te vestigen in een land waar je de taal nog niet spreekt terwijl je je moet concentreren op een nieuwe functie. Ik kon op hen terugvallen voor het vertalen van documenten, het regelen van een appartement en het lastige papierwerk. Patrick hield effectieve 'motivation speeches' vlak vóór de interviews en gaf waardevolle tips.

De afgelopen drie jaar heb ik Middle Point zien groeien, zowel in omvang als in kwaliteit. Ik heb geen ervaring met andere recruiters maar uit verhalen van anderen kan ik afleiden dat Middle Point flexibeler, persoonlijker, menselijker is. Ze geven echt om mensen en dat maakt het verschil.

 

 

Over ons

Contact

EmailadresEmailadres
WebsiteWebsite
Telefoon+31 (0)20-717 3626
Fax
Adres

Transformatorweg 28
1014 AK Amsterdam
 

Navingo BV, Jan van Galenstraat 56, 3115 JG Schiedam, T:+31 (0)10 2092 600, F:+31 (0)10 436 8134